Мастър Шеф е първото реалити у нас, в което победителите са двама, без да броим Брадъра с тризначките

Мастър Шеф вече приключи, шампионът е известен, но скандалите едва сега започват!

Изумителното кулинарно шоу се оказа с двама победители, научи kliuki.bg. За първи път след Биг Брадър, когато спечелиха тризначките, печелившият на финала е повече от един!

Първият Мастър Шеф у нас - Cимeoн Чepвeнĸoв триумфира не само с чек от 100 000, но и с чисто ново гадже! Компютърният спец се свалил с пряката си конкурентка - Eлeнa Πeтpeлийcĸa, твърдят от „Всеки ден”!

Блондинката така или иначе е доста добре подсигурена от богатото си татенце, затова не беше изненада, че прие с достойнство загубата си. В действителност младата дама щяла да опита сладостта от Голямата награда, макар и неофициално!

Симеон разказваше как с колеги щели да обиколят страната и после щял да вихри кулинарния си талант в малък семеен ресторант. Това може и да стане, но преди това предвиждал и романтичен воаяж с новата си любима.

Двамата се срещнали и влюбили във формата. Връзката им била страшно интензивна и в момента били неразделни. Понеже предаването вече е приключило, двамата цял месец празнуват общата си победа! mastar-shef Феновете на Мастър Шеф със сигурност няма да им се разсърдят. Че кой не обича любовни истории, и то – родени в ефир! Публиката обаче е луда и по друго – жадува да научи всички срамни тайни на формата!

Шеметната Мариела Нордел се погрижи да утоли жаждата им със скандални постове във Фейсбук! От продукцията се отнасяла със звездите си като робовладелци. Тормозели ги с денонощни снимки и не се грижили за елементарните им нужди. ПР-ката сподели възмущението си цветисто: nordel

Мариела се оплака от униженията и бруталното отношение не само към нея. Мълчала си до сега само защото договорът я обвързвал със специални клаузи. Другите участници трябвало да мълчат завинаги, но тя се уредила – обещала да пази тайна само до финала на Мастър Шеф!