Слави Трифонов се примири с тези, които до скоро ненавиждаше, за да може да напълни „Арена Армеец”

Слави Трифонов развя бялото знаме!

След като години наред го сваляха от ефир заради нисък рейтинг, Дългия все пак се призна за победен, видя kliuki.bg. Пред поредната опасност да остане без предаване, Слави Трифонов и екип измислиха нещо различно, освен поредно състезание.

Водещият – продуцент реши да си припомни златното време на „Ку-Ку бенд”, когато разпяваше хиляди по стадиони и да докаже сам на себе си, че е един от великите в малкия ни шоубизнес.

За да се нареди до Лили Иванова и „Сигнал”, Слави Трифонов направи най-големия компромис с достойнството си. Изигра цял етюд в предаването, за да убеди зрителите, че внезапно му хрумнало да възроди старите си хитове на най-голяма сцена.

[caption id="attachment_333006" align="aligncenter" width="300"]Слави Трифонов иска в Арена Армеец Какви бяха, какви станаха...[/caption]

Мероприятието обаче не би било така вълнуващо (и посещавано), ако не присъстват й „бегълците” от шоуто. Слави Трифонов стигна по-далече: След години вражда, крадене на проекти и дори съдебни дела, сам протегна ръка към Маги Халваджиян. kykybend Дългия е готов да забрави огорчението си от бившите си бек-вокалистки – Деси Добрева, Алекс Раева и Нели. Преди си позволяваше грозен сарказъм към старите си кадри, които не издържаха на убийствения му график и тотално обсебване. Слави Трифонов изведнъж се сети, че били прекрасни хора и просто са имали право да поемат по своя път.

От всичките си стари приятели – врагове продуцентът успя да се помири само с Камен Воденичаров досега. Актьорът може и да се засегна от книгата му, но пък сдобряването им беше факт. Слави Трифонов пя на концерт в някогашната му телевизия, а Камен Во се включи в някои от неговите следващите проекти.

Ако бившите кадри на Шоуто приемат сантименталната оферта на бившия си шеф, драгият зрител ще спечели много. Мартина Вачкова отдавна подхвърля, че би приела протегната ръка от Слави Трифонов, но дали другите са забравили грозното му отношение на раздяла?!