Нора Недкова и Джулиана Гани отдавна не се понасят!

Макар да си приличат - по пластмасовите атрибути и не особено пълните с мозък глави, Нора Недкова и Джулиана Гани далеч не са приятелки. Напротив - двете не могат да се гледат и не изпускат удачен случай да се захапят и да съскат по адрес на другата. Преди часове това направи първа Нора, която набеди Гани, че изнудвала фирми за реклама.

Норчето се появи на малко в стори на чалгарката Андреа, в което уж случайно подметна, че "Джугани" (както я нарича), изнудва и заплашва да направи мръсно на фирми, ако не й бутнат някой лев, за да ги рекламира в нета. "После ще ти кажа какво още прави тая, която никой вече не може да понася, защото изнудва хората, барем извади някоя пара", изсъска Норчето по адрес на Гани.

Разбира се, Джулиана е научила от мрежите за това и отвърнала, че Недкова не може да й стъпи на кутрето на левия крак и че завижда затова, че самата нея никой не я искал за подобен род дейности. "А и как да я искат като е проста и тъпа като овца, така че да не говори за мен, а да вземе малко да се ошлайфа и образова", погнала я Гани.

Всъщност оттам и започна май омразата между двете преди време. Джулиана се бе появила при Цитиридис и на въпроса му коя е най-тъпата от племеймейките и от силиконките, тя отговори - Нора Недкова.