Пиленцето от Монако щракната в крачка, Нина мъкне чанти с провизии!

Пиленцата от Монако се превърнаха в тема вайръл в нета след шокиращото им участие в "Смени жената". Там Нина и Боби се късаха да обясняват на диалект колко са вип, как живеят в лукс в Монако и как ще станат не милионери, а милиардери - щото го искат и щото щели да живеят в палат до този на Филип Плейн. Въх, мале, ти да видиш...

Днес обаче гръмна поредното доказателство за лукса на пиленцата сладки, за които отдавна се разбра, че бачкат като прост обслужващ персонал в чужбинско. Нинчето работи в хотел, а мъжлето й върти геврека като шофьор. Та така де, да си дойдем на въпроса.

Нинка Пилето бе заснета от нейна съседка от Хисаря в междуградския автобус, с който отпътува от дома на родителите си там към Пловдив. Нина се метнала на рейса в 8 сабалян, натоварена с няколко пълни чанти с провизии. Очевидно техните са я подкрепили солидно, за да преживеят следващите луксозни дни от живота си.

Щом снимката се появи в нета, предизвика фурор. Нинката е и с чанта, която така личи, че е имитация, че просто реве. "То това повече мяза на мушамата у нас, ма! Много сте жалки, баце! Айде, носи си дисагите с плюскането у вас, вади и маай лютеница с леб, та да имаш сили да разправяш за тузарския си лайф", побъркаха ги в нета.