Нели Рангелова е омъжена от около 40 години, но въпреки това се води като една от най-развратните жени, станали популярни по време на социализма у нас. Причината е в изключително разкрепостеното й облекло, което е характерно за нея от десетилетия.

Певицата и до днес е сред най-вървежните в сексуален план, което стана ясно от гостуването й при Гала. Тогава Нели сподели, че изглежда толкова по-млада заради честия секс, който прави.

Разбира се, тя говореше за своя съпруг Георги, няма как да е другояче в ефир. Говори се обаче, че през годините Рангелова му е изневерявала неведнъж, а той дори бил наясно с това, но заради красотата й и редовния секс не я напускал.

Преди месец Нели навърши 65 г. Това е възраст, в която много нейни съученици вече са пенсионери, радват се на внуци и отдавна са забравили за секса. При нея обаче нещата не стоят така и тя продължава да живее като 30-годишна и да се радва на всяко удоволствие на живота.

Нели Рангелова не просто практикува секс на 65 г., а практикува много секс на 65 г., което вече изглежда прекалено. Очевидно ш@вливото й поведение не си е заминало с възрастта. Продължава да ходи разголена и да се опитва да лови погледите на младежите, което е жалко за една пенсионерка, говори за неизживяна младост.

Източник: Crimesbg.com