Сашо Кадиев има проблем, с който не знае как да се справи!

Устатият Сашо Кадиев изглежда суетен и си е точно така, само че се оказа, че крие доста сериозен проблем, който "избуява" най-вече през лятото. Синът на Катето Евро си пати от потните жлези, от които се изливала пот с литри. Де факто водещият се потял повече и от прословутия Веселин Маринов, когото всички поднасят и обиждат.

Колеги на Сашко от театъра и от телевизията отдавна са запознати с това, но гледали да не го закачат на тази тема, за да не го разсърдят. Знаем, че Кадиев е чепат характер и е доста обидчив. Кръговете под мишниците на ризите му обаче нямало как да се прикрият, затова той отдавна се оправдавал поне с това, че се поти, но потта му не мирише.

"Странно е, но е така. Не ми мирише потта, а се потя. Това е, защото постоянно съм чист и се къпя, а и ползвам много и различни пудри и ролони против изпотяване. Какво да правя като се потя, да не взема да се обеся?!", дразнил се понякога Сашко.

Близки до него се чудят само как се отразява това на връзката му с Ивелина Чоева и най-вече в моментите, когато правят секс. Всеки знае, че в леглото, особено ако се разгорещите доста, изпотяването е неизбежно дори за хора с нормална функция на потните жлези. Е, Чоева, поне засега, изглежда доста влюбена, та се предполага, че си затваря очите...

Източник: Уикенд