Съпругата на Дарко Тасевски се оказа истинска тигрица в леглото. Ромина Андонова, която стана  Мис България през 2010 г., е ненаситна и не оставя мъжа си без секс за повече от няколко часа.

Русокосата миска призна, че никога не е отказвала плътски ласки на мъжа си и няма да го направи. Причината не е само, че е твърде лакома за разврат, а и че се страхувала, че футболистът ще си помисли, че му изневерява, ако не му се отдаде, когато поиска той.

Ромина твърди, че е правила секс с мъжа си даже в миговете, когато е капнала от умора по гледане на трите им деца. Явно я е страх македонецът да не си намери любовница и затова го „обслужва”  редовно.

Според слуховете панелистката в „На кафе” по Нова телевизия не само дарявала Дарко с редовен секс, но и изпълнявала целия репертоар в леглото. Давала му да си прави с нея каквото пожелае, сякаш е долнопробна уличница от филми за възрастни.

Изобилието от секс се е отразило негативно на Тасевски. Откакто е с Ромина, кариерата му върви само надолу. За 11 години нивото му много падна и явно си има причина. Жена му така го изцежда в леглото, че на терена става непродуктивен.

Източник: Crimesbg.com