Райна и Велина Узунова планираха разкошна почивка „по женски”, но каката в двойката вече не й е до това

Райна и Велина Узунова „изневериха” на любимата си Хърватия с кратко бягство до Венеция. Един от най-романтичните градове на света обаче събуди „пилето” от дълбокия й сън и самозаблуда.

Двете приятелки за пореден път си събраха багажите и зарязаха родното Черноморие, за да могат необезпокоявани да „скъсат синджира”, докато са в пълна анонимност.

Райна тъгува във Венецияrayna 2Райна тъгува във ВенецияРайна тъгува във Венеция

Райна и Велина Узунова го удариха на плажни страсти и салса и само за да дразнят родните гларуси пускаха снимки от приключенията си зад граница. Една сбъдната мечта обаче накара певицата да посърне, научи kliuki.bg.

Райна и Велина Узунова напуснаха за кратко Хърватия не за друго, а за да отскочат до Венеция. Изпълнителката отдавна мечтае да види града с каналите и гондолите, а всеки знае на какво е способна своенравната красавица, ако не й се изпълнят желанията.

Речено-сторено! Приятелките стигнаха до Венеция и си направиха красива фотосесия, но Райна осъзна, че нещо се губи в цялата идилия. Велина е щастливо влюбена, а нея никой не я чака у дома (освен Дракон и Карпузи).

velina 5velinavelina 2velina 3velina 4

Казват, че който се влюби във Венеция или поне отиде с любимия там, чувствата им остават завинаги. Райна няма такъв късмет и се чувства за първи път в положението на „грозната приятелка на красавицата на класа”.

Докато Велина споделя колко е влюбена и щастлива там, певицата осъзна болезнената истина. Не й стига, че връстниците й отдавна са обвързани, другарува с момиче десет години по-малко, а сега рискува да остане сам-сама. Моделката няма да е винаги на разположение за „ергенски” приключения и певицата трябва да се пообере малко в капризите.

Както е тръгнало скоро няма да гледаме поредна серия от забавленията на Райна и Велина Узунова.