Лили Иванова отврати много от своите почитатели. Тя не защитава по никакъв начин, че я считат за прима на българската музика. За да си прима, трябва да имаш класа, а тази на Лили започва да изчезва все повече с времето, защото очевидно тя изпитва носталгия по младостта, която много отдавна при нея отмина.

Изпълнителката на „Ветрове“ е на 84 г., но това не й попречи да се пусне по черни дантелени бикини, аранжирани с фин деним, покатерена на високи токчета. Точно като някоя уличница, нищо че е на преклонна пенсионерска възраст.

Оказа се, че всъщност примата е заснела рекламна фотосесия на дрехи от модната къща „Дискауейер“, като е прибрала дрехи за 70 бона, вместо хонорар в брой.

Това обаче не я оправдава. Щом е приела тези дрехи, тя има намерение да ги носи често, което показва, че живее още в 60-те години на миналия век. Да не говорим, че Лили е висока само 158 см. и подобно бельо, на което й лъсват късите крака, е напълно неприемливо.

Иванова стана за резил на стари години, което е най-жалкото. Тя дори не е честна с почитателите си, а е обработила снимките с тези дрехи с фотошоп, за да изглежда добре, което е за съжаление.

Прима ли? Лили Иванова стана истинска уличница на 84 г.! (СНИМКИ НА ОТВРАЩЕНИЕ)

Прима ли? Лили Иванова стана истинска уличница на 84 г.! (СНИМКИ НА ОТВРАЩЕНИЕ) - Снимка 2

Прима ли? Лили Иванова стана истинска уличница на 84 г.! (СНИМКИ НА ОТВРАЩЕНИЕ) - Снимка 3

Източник: Crimesbg.com