Преслава и Куката се гушкат като в нежна версия на „Ходещите мъртви”

Преслава и Куката накараха дори верните си фенове да замръзнат от ужас!

Всенародните любимци се намериха „на работа” и очевидно са си фенове. Неочакваната „среща на титаните” обаче не беше посрещнат с ентусиазъм от вярната им свита поклонници. Причината е проста – двамата изглеждат потресаващо, въпреки благосклонната слаба светлина и грима на певицата!

[caption id="attachment_316751" align="aligncenter" width="300"]Преслава и Куката - тъжната участ на звезди с много слава, народна любов и...пороци Преслава и Куката - тъжната участ на звезди с много слава, народна любов и...пороци[/caption]

Тежката работа, никотинът, болезнената слабост, работата по клубовете – всичко накуп буквално е разказало играта на Преслава и Куката, видя kliuki.bg. Е, певицата от две години предпочита да изглежда като живи мощи и това не е новина, но че Мариан Вълев ще изгори след създаването на култовия образ в „Под прикритие” – това вече е зле!

За разлика от миналия път, когато актьорът беше изловен в опасна близост с чалгаджийка, този път никой не реве от кеф! Сцената му с Емануела побърка феновете и на поп-фолка, и на „Под прикритие”. Гушкането му с Преслава обаче няма подобен ефект!

Куката изглежда като пропаднал тип – брадясал, с мътен поглед, пожълтели зъби, съвсем се е „очичил” (както би казал Александър Сано). Двамата направо предизвикаха ефект като онази прословута снимка на Мис Джуки и Росен Петров! Само че никой не се смее истерично на въпросното фото. На човек му идва да заплаче при пропадналия вид на Преслава и Куката!