Преслава се почувства отмъстена след унижението с манекенката, малкият Стораро пък е щастлив, че се е измъкнал невредим

Преслава доволно се наслаждава на ефекта, който предизвика най-големият скандал от изминалата седмица.

След като се сбъдна предсказанието на Камелия, че ще направят Певица на годината незаслужила дама само за да й спасят репутацията, изпълнителката наказа и шавливото си гадже.

Преслава не само си подари разюздан купон по повод победата, ами и върна тъпкано за унижението по време на престоя й в Дубай. Бирмата вилня пиян в заведението, където официалната му любима се вихри с колеги, а на другият ден пресата говори само за фиаското.

[caption id="attachment_336386" align="aligncenter" width="225"]Не ми трябва мъжка любов, щом имам него и приятелките си Не ми трябва мъжка любов, щом имам него и приятелките си[/caption]

preslava 2

preslava 3 Очевидно Преслава се е отървала без всякаква драскотина. Щастливо засне клип и фотосесия, а после се забавлява с новите си най-добри приятелки. Докато Бирмата ближе рани, че се е издал лесно, кльощавата дама се почувства най-после отмъстена за системните унижения.

За всеобща изненада към моралната й победа се присъедини Фики Стораро, видя kliuki.bg. Актуалният Певец на годината до преди седмица минаваше за мило и скромно момче, чийто порок са само „химията” във фитнеса и баровските автомобили.

Няколко статуетки повече обаче го превърнаха в самодоволен млад мъж. Момчето на Тони Стораро самодоволно се похвали, че купонът бил страшно весел. Забавлявали се много и с Преслава публично се целунали. Харесвал я като жена, ама кой нормален мъж не би я харесал?! Само Бирмата развалил всичко с ненавременната си поява и то – омазан от пиене.

[caption id="attachment_336385" align="aligncenter" width="300"]Да, целунахме се! Всеки нормален мъж би харесал Преслава като жена Да, целунахме се! Всеки нормален мъж би харесал Преслава като жена[/caption]

Доволният Фики даде да се разбере, че намесата на хулигана била туширана от атаката на охраната. Той обаче се измъкнал невредим, веднага щом агресивната компания влязла в заведението. Преслава може и да е изтърпяла нещо повече от грозни думи, но един шамар не помрачава триумфа й: Тя успя да срине неверника!