Изключителен позор за Ивелина Иванова, която участва в риалитито „Ергенът”. Тя съвсем му отпусна края след предаването и тотално забрави, че е учителка.

Ива, която има завършена магистратура дори, е установила, че с тялото си ще изкара много повече пари, отколкото с нормална работа от понеделник до петък. Ето защо тя не спира да се самопредлага в интернет пространството, надявайки се някой богаташ да я забележи.

Младата учителка по изобразително изкуство не спира да публикува съблазнителни снимки в социалните мрежи. На тях тя е по прашки, по сутиент, с жартиери, на някои е по пеньоар, но на всички позира предизвикателно, сякаш иска да възбуди всеки мъж, който я види.

Разбира се, за учителка поведението й е недопустимо. Тя преподава на тийнейджъри, чиито хормони бушуват и не е нормално собствените й ученици да се възбуждат от нея. Все пак тя е там, за да ги учи да рисуват, а не на сексуална култура.

Самият факт, че участва в предаване като „Ергенът”, е излагация за една учителка. Не може да преподаваш на подрастващи, а в същия момент да се излагаш с такива пошлости по телевизията. В крайна сметка какъв пример им дава тя?!

Освен че се разголва по мрежите, Ивелина още в „Ергенът” показа как не трябва да се държи една жена. Тя се опита да се прави на добра, но останалите я разкриха и тогава почна да плаче и да се изкарва жертва пред Евгени.

Източник: Уикенд