Дивна не се връзваше на тези приказки в началото, но явно й писна!

Дивна ще пълни пазвата със силикон. Това разкриха източници от обкръжението й като споделиха, че решението й е почти на сто процента. Вината за това обаче не е на певицата и някаква нейна приумица, а на потребителите, които от известно време я бъзикали, че е плоска и прилича на сърфова дъска.

Обидите към Дивна датират сравнително отскоро, откакто тя смело започна да се пуска в нета по бански. Явно свикнали с огромните деколтета на чалгарки и силиконки, болшинството потребители не спирали да я ядат, че изглежда като невръстно дете и в нея няма нищо женствено.

"Дивна е естествена и не й пука, плюс това е слаба като ген, а това не предполага да има голям бюст. Такива съвършени случаи в света се броят на пръсти - хем кльощава, хем цицореста. А и тя не е с претенции да бъде секс машина или най-горещата изкусителка, затова досега не е обръщала внимание на размера на чашката на сутиена си. Но някои прекалиха", споделят източниците.

Разбира се, семейството на Дивна е твърдо против като родителите й дори се разкрещели, че не искат дъщеря им да замяза на чалгарка от Пайнер. Певицата обаче ги уверила, че ще сложи възможно най-малкия размер кубици, за да не й личи и да изглеждат като естествени.