Явно не само Преслава топи килограми със скоростта на светлината

Преслава най-после се показа!

Певицата беше в центъра на най-коментираната клюка преди дни. В пресата се появи новина, че е била спасена от лапите на смъртта в последния момент. Преслава била открита в безпомощно състояние и само спешната намеса на медиците предотвратила трагедията.

Всички повярваха на новината. Някои си помислиха, че причината са забранени вещества, други – последица от ужасното й отслабване, но истерията беше факт. Наложи се Преслава да опровергава твърденията от страницата си във Фейсбук.

[caption id="attachment_306446" align="aligncenter" width="291"]Вижте как изглеждат ръцете на Преслава и скулите на сетра й! Само диета ли ги стопи?! Вижте как изглеждат ръцете на Преслава и скулите на сетра й! Само диета ли ги стопи?![/caption]

Певицата сподели, че спекулациите тревожили роднините й и не можела да замълчи. По неизвестна причина обаче не се появяваше по участия и купони.

Вярно, сега е време, в които изпълнителите си почиват след ударната работа по празниците, а и има грип, но тоталната тишина около нея беше подозрителна.

Преслава едва вчера публикува своя нова снимка на страницата си във Фейсбук. На нея е със сестра си и както може да се очаква – изглежда още по-слаба! Е, освежила е прическата си с приятно осветляване, но изглежда като недохранено момиченце, видя kliuki.bg.

Интересното е, че сестра й изглежда по същия начин. Дундестата народна певица се е вталила сериозно и също е избягала от лагера на брюнетките.

Явно нещо кара пухкавите дами от семейството на Преслава да слабеят скорострелно, но дано е здравословно! http://youtu.be/RLMzWGwx7IE