Иво Аръков е сред най-големите разочарования в актьорската гилдия. Може да се каже, че него славата и парите го самозабравиха, като огромното му самочувствие личи отдалеч.

Оказва се обаче, че актьорът е голям комплексар. Той си е сменил половината лице, за да изглежда по-млад и по този начин да е достоен за майката на детето си, която е само на 20 г.

В момента Иво се подвизава в „Като две капки вода” по Нова телевизия. Там зрителите бързо забелязаха, че има нещо различно в усмивката му. Причината е, че Аръков си е сменил зъбите, по подобие на Благо Джизъса.

Новата усмивка на актьора не се харесва на мнозина. Те я считат за изкуствена и прекалено дървена, все едно е на някой робот.

С действията си Иво Аръков показва колко е суетен, което за мъж не е много добре. Превърнал се е в мъжка „кифла”, която заради младото си гадже се интересува само от външния си вид.

Припомняме, че Габриела, която роди син от Иво, е само на 20 г. Актьорът е с цели 15 години по-голям от нея и затова прави какво ли не, за да я задържи в леглото си.

В последно време Аръков прави впечатление със суетност и надменност, което не е никак добре. Забрави, че тръгна от малкото варненско градче Белослав.

 Източник: Crimesbg.com