Емануела отново възмути моралистите с облеклото си. Този път го направи по-скоро с липсата на такова, защото фолк дивата се появи на обществено събитие без бельо.

Нейна снимка издаде, че не е обула нито бикини, нито дори най-обикновени гащи. Да се появиш така сред хората, че и с бюстие, от което ти е изскочил силиконовият бюст, означава, че нямаш елементарна култура, но в тези среди това вече е традиция.

Изключителното пошлото поведение на Емануела вреди най-вече на децата й. На кое момче ще му хареса да гледа майка си, облечена като жрица на любовта, продаваща се на ъгъла за 50 лв.?!

Майка на две деца да си развява срамните части е пълен срам в истинския смисъл на думата. Очевидно винаги е в готовност да поеме мъжки атрибути, но трябва ли да го демонстрира?!

Певицата винаги се е отдавала открито на р@звр@т, иначе нямаше и двата пъти да роди извънбрачни деца. При втория път даже не я искаха във фамилия Диневи и тя забременя само за да я приемат, но това така и не се случи.

Жена без гащи навън никой не я уважава. Докато се развява така, Емануела никога няма да срещне истинската любов, а всеки ще я минава и ще бяга.

Източник: Crimesbg.com