Виктория Терзийска винаги е била лигла и отдалеч си личи, че не е добре възпитана, но лошото е, че това го е предала на децата си. Поговорката, че крушата не пада по-далеч от дървото, в случая важи с пълна сила.

Дъщерите на певицата са на 7 и 3 г. Маргарита и София са разлигавени до небесата, а майка им не прави нищо, за да ги възпита. Откровено може да се каже, че ги е изтървала.

Двете момиченца се държели непристойно навсякъде, където ходели. Излагали родителите си по всякакъв начин. Говорели мръсни думи, крещели и какво ли още не пред чужди хора.

Истината е, че на Вики й било много тежко да възпитава децата сама, защото мъжът й е доста по-възрастен от нея и се измъквал с оправданието, че вече е стар за такива неща.

Затова певицата прекарвала сама с децата много време, но явно на нищо не ги е научила. Марго и Софи възмущавали не само непознатите хора, но и всички останали. В училище и в детската градина учителките се видели в чудо с тях. Много пъти говорили с Вики по въпроса, но тя се правела на ударена и отказвала да приеме колко невъзпитани и разлигавени са децата й.

Припомняме, че преди няколко месеца голямата щерка Маргарита каза в ефира на БТВ, че вкъщи ядат л@йна, а освен това в лицето на водещата Петя Дикова каза, че мрази Би Ти Ви, защото е най-тъпата телевизия.

Източник: Crimesbg.com