Внучката на Катето Евро я изложи жестоко пред всички!

Катето Евро е на морска почивка с любимата си и единствена внучка - също Катерина. Щерката на Сашо Кадиев може да е малка, но явно е доста наблюдателна и схватлива, или пък така е свикнала с пороците на баба си, че ги приема за нещо ежедневно и нормално. Двете се снимаха на плажа, където малко Кате пие лимонада, а голямо Кате надига чашка с неизвестна течност.

"Бабо, ама ти какво пиеш? Алкохол ли?", съвсем спонтанно и непринудено пита малката, при което Еврото първо се стъписа, а после започна да се смее (то какво ли друго й остава). В крайна сметка актрисата призна, че си е капнала малко алкохолец в лимонадката, но защото е още обедно време. Виж, вечерта щяла да е на по-високи градуси.

"Довечера ще те оставя, баба, за да отида и да почета в библиотеката. Там много книги има - демек всякакви жанрове, ако се сещате какво имам да ви кажа", смигва заговорнически Еврото, от което стана ясно, че смята стабилно да си се накваси с компания.

Лошо няма, но знаем, че Катето е виден бохем от години и си обича да си пийва. За възрастта й обаче, това може да се окаже проблем, защото черният дроб е добре систематично да се попречиства, а тя надали му оставя дълга почивка. Според лекарите пък, женският организъм е доста по-податлив на проблеми, свързани с пиячката.