Николета Лозанова смята Михайлов за единствения мъж за нея!

15 години. Толкова продължава връзката на Николета Лозанова с Ники Михайлов, макар че двамата бяха разделени през няколко от посочените години. Знаем, че тогава тя бе жена на Валери Божинов, от когото роди дъщеричката им Никол.

Николета обаче признава, че Михайлов е голямата й и вечна любов, както и че не иска да си представи живота до друг мъж, освен него. Лозанова си спомня времето, в което се е запознала с Ники като тогава е била още ученичка и тъкмо е спечелила Мис Плеймейт. Снимала се в клип на Устата и Ники я видял в него.

"Поискал е да се запознае с мен, питал е коя съм и така една вечер дойде в Пловдив да ме види. Той пристигна с отбор футболисти, аз бях с приятелки в дискотека. Не го познавах, но оттогава се влюбихме. Гадно ми беше, защото по онова време аз не бях никоя, а той беше известният и се водех просто новата мацка или една от мацките на Ники Михайлов", разказва Николета.

Тя обаче не е така щедра на обяснения по темата защо с Михайлов се разделят след като той я взима със себе си в Холандия при трансфер. Коя е била причината и толкова години да не разговарят един с друг също е забулена в тайна, поне засега.