Николета Лозанова се обясни в любов на Ники Михайлов!

Поредното обяснение в любов между Николета Лозанова и нейния Ники Михайлов взриви нета, като за пореден път тази, която прави публичните излияния е тя, а не той. Преди часове НиЛо пусна снимка, на която с Михайлов са на яхта и посрещат изгрева на "чисто българския празник" Джулай морнинг. На фотото тя се е гушнала в него и е затворила очи, видимо опиянена от любов, а той, разбира се, лекичко бърка под блузката й.

"Нашата любов не е като никоя друга. В нашата любов аз съм ти, а ти си аз", реди нежни слова Лозанова. Очевидно е, че вратарят е най-голямата любов на плеймейтката. Знаем, че те имаха връзка преди много години, когато бяха още малки. Отношенията им тогава свършиха безславно, със скандал и дори обиди от страна на Никито, но ето, че пораснаха и явно са осмислили чувствата си.

Двамата са заедно вече доста време, но така и все още не се говори нито за общо отроче, нито за сватба. А знаем, че Николета си обича сватбите... Близки до Михайлов обаче разкриха, че любовта им върви за ръчичка с бясна ревност от страна на Лозанчето. Самата НиЛо е признавала, че е адски ревнива, а с Ники нещата просто ескалирали.

Тя редовно следяла профила му и дебнела кои мацки са му писали, кои са лайквали и коментирали. А ако случайно си забравел телефона и го остави отворен, чевръсто нахлувала вътре с любопитни и подозрителни очи. "Ники е наясно колко е ревнива, но засега това не му пречи и дори го забавлява", коментират източниците.