Николета си осигури пореден скандал, с който да подхрани предаването си, и да отбележи поредна точка срещу врагинята си

На Николета никой не може да й отрече майсторството да напомня винаги на себе си и да печели точки дори на гърбовете на хората! Ужким вече няма какво да делят с Алисия, а пак намери повод да я жегне!

Певицата тъкмо се поздрави с факта, че и плеймейтката не укроти палавия Божинов и пак й се стовари нова беда на главата. Гневът на гилдията, който сама провокира, се изсипа върху Алисия и тя доста време се колеба как да отвърне.

От случая се възсползва, както се и очакваше Николета, видя kliuki.bg. Преди да даде старта на това, което сама нарича „лятото на NL в LA”, моделката успя да удари за пореден път по кокалчетата певицата. Лозанова покани на разговор Джина Стоева като доволно обяви във Фейсбук:

„Време е маските да паднат и напудрените думички да отстъпят място на "голата истина"! Колко жалко, че рано или късно истинските лица на "примите" лъсват в ефир...”

Какво повече ще разкаже Джина Стоева за раздялата си с музикалната компания, не е важно. Николета с доволство даде ефир на една засегната певица да извади на показ кирливите ризи на това, което нарича „Алисия Мюзик”.

[caption id="attachment_340372" align="aligncenter" width="225"]Всички са доволни: Джина си брани достойнството и печели реклама, Алисия събира гледания за клипа, Николета намери повод да я охули Всички са доволни: Джина си брани достойнството и печели реклама, Алисия събира гледания за клипа, Николета намери повод да я охули[/caption]

nikoleta Засегнатата от това интервю предпочете да отвръща с намеци на нападките. До скоро реагира с надменно мълчание на дебелашките шегички на гилдията и прякора „йосма”, но на провокациите на Николета не успя. Алисия първо пусна недвусмислен колаж, с който намеква, че става все по-силна с всеки удар в гърба.

[caption id="attachment_340371" align="aligncenter" width="300"]Не съм "йосма", аз съм вълчица! Не съм "йосма", аз съм вълчица![/caption]

След като разбра какво й готви Николета от социалната мрежа, Дочева пусна видео, в което демонстрира колко сговорно са си работили с Тони Стораро преди да се разгори скандала: