Николета и Валери привидно поддържат интелигентни отношения, но безразличието на плейбоя побърква плеймейтката

Николета и Валери изкарват първо лято след запознанството им като волни птици. Раздялата им следва всички правила на развода. Той – бързо се утеши след провала на брака си, тя – не спира да го дразни, видя kliuki.bg.

Николета и Валери разочароваха сеирджии, които очакваха развода им да се превърне в цирк с няколко арени. Двамата спазиха неутрален фон и дори се събраха, за да отбележат рождения ден на дъщеричката им. Това обаче е само привидно примирие.

Плеймейтката не спира с дръзките провокации, за да даде на бившия да разбере колко много е загубил. Налага й се да преглътне факта, че я свалиха като лице на марка, заради общественото недоволство. Взеха й предаването, а за капак я обвиниха за нагла и неграмотна.

Футболистът пък живот си живее. Може и да не блести на терена, но никой не му държи сметка, радва се на мъжки излизания и очевидно не си ляга непогален. Плейбоят се похвали с ново тъмнокосо завоевание и предвид успешния старт на ваканцията, май го чака прекрасен летен сезон!

Лозанова се оказа в неизгодното положение на Алисия – да бъде заменена с по-млада дама. Хубавата любима на Божинов обаче не иска да работи „известна”, а учи във Франция, което ще улесни доста връзката им.valeri

След като информацията за новата слабост на Божинов се прочу и се разбра колко добре си изкарва на родното Черноморие, Лозанова реагира. Екс-водещата обаче не показа идейност. Снима се гола във ваната и се показа в социалните мрежи! С думи прости - нищо ново! vana333 Войната между Николета и Валери не е като „Войната на семейство Роуз”, но двамата са доста далеч от фазата – „много добри приятели”.

vana333