Николета и Азис се отказаха да водят шумна медийна война след тридневен панаир

Николета и Азис отново са най-близките дружки на света!

Двете волни пеперудки се отказаха от публичното скубане на екстеншъни и пукане на силикони. Просто не успяха да заблудят видялата всичко българска публика, че между тях зее пропаст. За капак - намериха се доказателства колко е истинска „враждата” по между им.

Последният номер на коварния тандем Николета и Азис се провали след поредния отчаян опит на певеца да убеди публиката колко точно е разбито сърцето му. Той пусна две-три сълзи в „Дневен ред”, докато звучеше „Хей, момиче“, чиято муза е плеймейтката, видя kliuki.bg. Зрителите обаче ревнаха от смях – Азис не само прие участие в телевизията, която превърна Николета във водеща, но и в предаване, продуцирано от Мартин Карбовски – личен глашатай на Божинова.

Иначе Костинбродският славей се постара: Николета и Азис водят фалишва война

Срам за Николета и Азис! Опитни манипулатори и медийни звезди като тях трябваше да представят по-добро представление. В малките часове на празничния Гергьовден моделката не издържа да се прави и писна отново във Фейсбук:

nikoleta

Като се има предвид, че само преди три дена Азис пусна първата партенка в социалната мрежа със същата снимка – самопризнанието се е факт. azis Остава да намерят начин да обяснят защо предизвикват интерес към особите като лъжат феновете. Явно Николета и Азис се съмняват в успеха който иначе би имала работата им!