Рядко добро сърце, чувство на милосърдие или... мнозина се питат какво точно е това момиче - дъщерята на Милен Цветков, което е намерило сили в себе си, за да съчувства на убиеца му. Твърденията са напълно верни, защото бяха официално изречени от адвоката на Калина Цветкова, който разкри истината.

Да, обвинението и адвокатите на Калина и останалите близки на Цветков искат възможно най-тежката присъда за Кристиян Николов, която е от 15 до 20 години затвор. Те настояват, че това трябва да бъде прецедент, за да служи за пример на всички онези, които се качват пияни или дрогирани на колите си, за да отнемат поредния човешки живот.

Въпреки иска в съда обаче, Калина съчувствала на Кристиян и му състрадавала как се чувства в килията. "Тя наистина си мислеше за него и не криеше, че изпитва жал. Най-вече от състоянието на абстиненция, в което бе сигурна, че е изпаднал той и което се преживява изключително тежко", обясни адвокатът.

Потребители в нета обаче скочиха мигом и разярено изкрещяха, че на Николов и 20 години са му малко. "А момичето, дъщерята на Милен, моите уважения, но защо не попита глезения Кристиянчо дали е съжалил баща й като го е помел, или всичките му приказки сега са лъжа и измама, с цел по-малка присъда", пишат в нета.