Стефани Разсолков е типична представителка на новото поколение жени. Не иска да работи нищо, но иска да е известна. Ето защо се записа в „Сървайвър“, но когато разбра, че там не е само спане и ядене като в „Биг Брадър“, веднага избяга.

Стефи е еротична танцьорка и е започнала да се популяризира чрез онлайн платформата OnlyFans, която е присъща само за развратни и пропаднали момичета. Тя обаче е влязла в шоубизнеса още преди това.

Досега се знаеше, че Стефани е морално деградирала, защото се разголва навсякъде. Вече обаче е ясно, че не е и особено интелигентна, тъй като има общо минало с чалгата.

През 2016 г. тя е участвала в клипа към песента „Джанам“, която е на Силвър и група „Фантазия“. Там развратната танцьорка е доста по-млада и с по-малко татуировки, но все пак си личи, че е тя.

Стефани напусна „Сървайвър“ с оправданието, че не може да живее в толкова ниска хигиена. Сякаш не е знаела къде отива. Очевидно просто е искала да се популяризира малко чрез шоуто, което е присъщо на всяка „кифла“, а тя определено може да се причисли към жените с това определение.

Критиките към еротичната танцьорка са много големи. Мнозина я описват като лека жена, която при първата трудност се е отказала.

То не е мъжки атрибут, за да си го вкараш. Тук трябва труд, на който ти не си способна“, пише зрител на шоуто.

Източник: Crimesbg.com