Рая на Азис била руса и синеока, защото се е метнала...на баща си

Рая на Азис е най-добре пазенето от нездраво любопитство чалга-дете, но мистерията около произхода му е разкрита!

Хлапето на Костинбродския славей живее в пълен разкош, но за разлика от събратята си – в удобна анонимност. Певецът има едно дете и дава мило за драго да му осигури само най-доброто, включително и безметежна детство, научи kliuki.bg.

Претендентът за победа в „Като две капки вода” държи толкова неприкосновеността му, че дори само най-близките знаят как изглежда Рая на Азис. Паметливи обаче припомниха, че детето все пак направи светски дебют, когато още беше в памперси.

Тогава всички с изумление установиха, че въпеки смуглите, чернооки родители, момиченцето е с кристални сини очи и руса коса. Моментално се нароиха слухове, че певецът е приел за свое бебето, заченато от скандинавец. Тази интрига и папарашките снимки години по-късно бяха посрещнати с люти клетви от звездата!

Азис лесно обясни защо дъщеря му е толкова различна от семейството си. Всичко било просто шега на генетиката. Малката принцеса се е метнала на...татко си, разкриха от HotArena.net!

Дядото на Азис бил грък, която според семейството бил намерен от прабабата – циганка. Бил светъл с кристално сини очи. Намереничето било отгледано в традициите на фамилията и си взел циганка за жена. На него Рая на Азис дължи характерната си визия.

Това, но и чудото наречено „генетичен скриниг” били причината мургавият певец да се радва на руса щерка. Азис платил доволно в швейцарска клиника, за да избере не просто мечтаната визия за детето си, но и да гарантира идеалното й здраве.raya-na-azis-2

Рая на Азис се радва на разкош и свобода да се движи и забавлява, без притеснения. За нея се знае малко, освен че е страшно комуникативна и артистична. Гордият татко преди броени месеци се похвали как пожелала да се раздели с дългата си коса, за да я дари на организация, която прави перуки за онкоболни.