Мария Календерска брани бащата на детето си от бившите му колеги и въпросите им

Мария Календерска успя да респектира дори Сашо Диков с куража си.

Актуалната половинка на Николай Бареков провокира водещия със закъснението си, но и успя да го впечатли с всеотдайността, която показва към бащата на детето си, видя kliuki.bg.

Първата дама на „България без цензура” беше нарочена от интриганти за посестрима на Деница Гадежва. С отношението обаче, Мария Календердска спечели правото да гледат на нея като на по-нежната и млада версия на Капка Сидерова.

Така както бившата съпруга на Волен Сидеров го бранеше като орлица, така и бившата репортерка не дава лоша дума да се каже за нейния Николай, и то – без да повиши глас с октава!

[caption id="attachment_326687" align="aligncenter" width="300"]Мария Календерска срещу Сашо Диков На Николай Бареков Росен Петров не му трябва да го брани - има си Мария Календерска[/caption]

Мария Календерска дори си позволи да закъснее в ефир! Сашо Диков тъкмо започваше да я „нарежда” пред драгия зрител, когато гостенката му се появи в максимално добра форма в студиото.

Старият ценител на женска красота оцени факта, че срещу него стои майка на тримесечно бебе, а изглежда като манекенка. Комплиментите обаче не я размекнаха и изглеждаше готова да разкъса Диков за всеки нелицеприятен въпрос за Бареков, парите и кампанията му.

Водещият не се впечатли особено от реакцията и думите на Мария Календерска. Дори не трепна от ясния й намек, че всеки, който се рови в личните й неща, „рискува да бъде наречен „помияр”.

Сашо Диков се опита да измъкне информация за двете посегателства, които понесла като ученичка. Мария Календерска отказа да влиза в подробности, защото щяло да прилича на ПР, какъвто не целяла. Единственото, което сподели по въпроса, че и в двата случая се отървала на косъм – по чиста случайност.

Жената до Бареков все още иска три деца, но заради секциото и политическите амбиции й се налага да почака. Тя не се притеснява и не се чувства крита от медиите, макар да не каза с точност от колко време е с любимия си. Мария Календерска разказа, че двамата живеят в „онази” къща и чакат решението за развода му да излезе всеки момент.

Единственото съкровено, което сподели (и то пак, за да защити Бареков), беше най-трудното им изпитание във връзката им. Мария Календерска загубила първото им дете и затова настояла за дискретност, докато очаквала Александър да се роди: