Мария Илиева винаги е била водещата фигура във връзките си, но до днес!

Певицата Мария Илиева явно си намери майстора в лицето на мъжа до себе си. Макар по традиция той също да е по-млад от нея, изглежда че Александър Междуречки е с твърд характер и го раздава мъжкар. А и какво друго да си помисли човек при все, че Мария го слуша за най-важното - дали да показва, или не дъщеря си в мрежите.

Знаем, че с първото си дете дори тя не се криеше, а пусна негови снимки още като бебе. Сега обаче, с малката София, Илиева е коренно различна в поведението си. Тя упорито крие детето и не пуска нито умилителни фотосесии, нито пък дава интервюта, придружени със снимки като преди. Близки до нея разкриха, че това е само заради Междуречки.

"Той й е забранил. Самият Александър не иска да се показва и настоява да живеят нормален живот, колкото се може по-далеч от хорски уши и очи. Вероятно е и прав за себе си, но Мария все пак е публична личност и е добре за рейтинга й. А и освен всичко друго, тя е майката на София и има пълното право сама да решава кога да я показва и кога не. Щом се съобразява с мъжа си обаче, сещайте се какво влияние има той над нея", коментират източници.

Те са убедени, че Илиева е луда по Междуречки и че изпитва такава страст към мъж за първи път. "Винаги досега тя е командвала и ги е водила за носа, но Алекс й даде да разбере кой е мъжът и кой "командва" играта", смеят се.