Светлана Гущерова опита да хвали щерка си, но се е засегнала!

Малката, 3-годишна щерка, на Светлана Гущерова и мъжа й Християн, направо разказа играта на майка си. Анелия-Добромира нарисува картинка за рождения ден на своя татко, който беше преди няколко дни. Гущеров стана на 34, а съпругата му, разбира се, се скъса да му се подмазва и да лее романтични излияния в нета.

Е, детето явно е далеч по-непринудено и взе, че нарисува умилителна семейна картинка. Анелия-Добромира представи цялата фамилия като... прасета. И ако за Християн е ясно защо и какво е подбудило детенцето към това (все пак тате е пълничък), то прасето Светлана Гущерова със сигурност е сащисало плеймейтката от Търговище.

Светлана обаче, от мерак да изкара дъщеря си гений, показа рисунката в мрежата и заяви, че малката я е направила съвсем сама, както и надписът на английски отгоре. Това, разбира се, не хвана декиш у потребителите, които се изсмяха на напъните да изкарат дете на три годинки художник.

"Тая и тя като Тоца, и на нея й хлопа дъската. Как пък на всяка селска пластмасова кифла, децата й все генийчета като Айнщайн. Смях и резил да ти види окото... Но дано поне да не вземат акъла на Светлето като пораснат, че лошо", коментират в нета.

Източник: Уикенд