Азис се оказа лоша „фея - кръстница”, как ли ориса бебе Катерина?!

Азис провокира сериозно старата си дружка и колежка Катерина Евро на връх първия Празник на детето, който отпразнува с внучка.

Костинбродският славей си тази година натрупа завиден брой нови приятелства в „Като две капки вода”. Това май го отпусна и рискува да изгуби доказаните стари, подозира kliuki.bg.

Азис беше сред привилегированите „външни лица”, които имаха честта да видят от близо бебето на Александър Кадиев и любимата му Таня. Родителите се съобразиха с волята на баба Евро и поканиха певеца за орисването на малката Катерина.

Принцесата от Кокаляне получи истинско соаре за своя светски дебют на 40 дена. Орисаха го едни от най-известните персони в столичния хайлайф. Но като всяка принцеса, и в приказката на Катерина Кадиева има зла фея. Изненадващо това се оказа Азис!

Не че звездата е пожелал нещо лошо на момиченцето. Даже – обратното! Певецът обаче се позволи непростимото за известна персона! „Обнародва” снимката на детето, още преди мама и тате да са го направили!azis_katerina kadieva

Вярно, всички са виждали Катерина Кадиева в гръб. Татенцето даже показа ръчичката и крачетата й и ден след като пое първи глътки въздух. Личицето на малката дама обаче по традиционен, вече, винаги беше скрито!

Очакваше се Сашо Кадиев и Таня да позират или за някое светско издание, или да поканят bTv в дома им или на кръщенето на Катето. Е, каквото и да са планирани – „леля Василка” прецака нещата!

Азис само преди година ръси люти клетви да загубят децата журналистите, които публикуваха снимката на дъщеря му Рая. Това обаче не му попречи да поздрави хлапетата за Първи юни със снимка на чуждото бебе.

Всички, естествено, бяха очаровани от малката Катерина. Хлапето беше залято с благопожелания и комплименти. Катето Евро обаче като нищо е яхнала „албанската метла”. Лошо му се пише на Азис!