Малина не прилича на себе си!

Малина, чалга дивата от зората на този стил, се направи на съвсем друг човек. Певицата гони шейсетака, но годинките никак, ама никак не й личат. Особено ако говорим за фигурата й, която е една от най-знойните и перфектни в бранша - много по-добра от тези и на младите й колежки. Е, възрастта все пак си казва думата и лицето говори...

Затова явно Малина е решила да се подмлади като прекали дотам, че се показа на феновете си изцяло променена. Веднага започнаха гадания дали е лягала под скалпела, или просто е ползвала любимия на малки и на големи фотошоп.

Като гледаме, по-вероятно е първото, защото разликата във визията й е брутална. Особено в областта на носа, който по рождение й е доста голям, че и гърбав, а сега е далеч по-тесен и тази гърбица не се вижда. Което навежда на теорията, че Малина е решила да се оперира и да се подмлади като Камелия и като наборката си Есил Дюран (разликата им е няколко лета, Есил е по-младата).

Като говорим за Дюран, при нея операциите са факт и са особено сполучливи. Наскоро телевизията показа записи от младостта й по времето за "Златен Орфей" и признаваме, че гледката беше шокираща. Младата Есил бе в пъти по-грозновата от сегашната, макар и на годинки.