Куини Алис блесна и като абитуриентка, макар и в тежка черна рокля

Куини Алис, бившата приятелка на Благой Георгиев, вече официално е в света на възрастните! Прекрасната гимназистка преди броени часове беше първа красавица на собствения си абитуриентски бал, видя kliuki.bg.

Да, на партито не беше под ръка с татуиран любим с минало на аферист – неверник, но никой няма как да отрече очевидното! Зверски тунингованата Есмер Омерова може да получава ежедневни онлайн обяснения от Благой Георгиев, но не може да си купи естествената красота и стил на бившата му.kuini-alis-blesna-s-viziia-na-bala-za-niakolko-hiliadarki-rokliata-i-shita-po-porachka-a-chantata-i-ultraskaparska-1

Куини Алис имаше всички качества да се превърне в Укротителката на плейбоя, въпреки крехката си възраст. Благой обаче се доказа като непоправим и попадна в мрежите на поредната силиконка.

Съкрушената гимназистка обаче не хаби време и нерви за загубената кауза. Богатото й татенце не пести нито лев, за да може чедото му да получи незабравим абитуриентски бал, забелязаха от HotArena.net.

Срещу няколко хиляди лева Куини Алис се появи като принцеса на най-дълго чаканото си тържество. С дълга черна рокля и повече от дълбоко деколте, всеки на нейното място би изглеждал състарен. Русокоската обаче беше подбрала идеалната за възрастта и събитието прическа. kuini-alis-blesna-s-viziia-na-bala-za-niakolko-hiliadarki-rokliata-i-shita-po-porachka-a-chantata-i-ultraskaparska-3 Ясно е, че никоя момиче не може да прежали бързо любимия си. Положението е още по-деликатно, когато въпросния бивш постоянно навира щастието си в очите й. Абитуриентката обаче показа завидно самообладание! Вместо да прави сцени, да хленчи в социалните мрежи и да го провокира с глупости, наказа първия мъж в живота си като жена с богат опит! kuini-alis-blesna-s-viziia-na-bala-za-niakolko-hiliadarki-rokliata-i-shita-po-porachka-a-chantata-i-ultraskaparska-5

kuini-alis-blesna-s-viziia-na-bala-za-niakolko-hiliadarki-rokliata-i-shita-po-porachka-a-chantata-i-ultraskaparska-4 Някой някъде е обяснил добре на Куини Алис, че най-сладкото отмъщение е да покажеш ясно на бившия колко много е загубил!