Преслава по едно и също време загуби и килограмите си, и блясъка си

Преслава изглежда пое по пътя надолу!

Най-награждаваната певица на „Пайнер”, която си бетонира позицията на вечна звезда, май взе да поомръзва на феновете. В последната година Преслава загуби стряскащо количество от килограмите си. Разнесоха се страховити слухове след които пропада като че ли вдън земя. Личният й живот изглежда много хаотичен.

В същото време нейната най-близка (някогашна?!) приятелка Галена се радва на тотален успех. Андреа жъне международни успехи. А на Анелия й хареса да получава престижни награди.

[caption id="attachment_306862" align="aligncenter" width="300"]Проверяват дали часовника не е спрял, прозевки и уморени лица Проверяват дали часовника не е спрял, прозевки и уморени лица[/caption]

Резултатът от всичко е ужасен за всяка звезда. Вместо ентусиазирани фенове, вижда уморени лица, прозевки и най-лошото: хора, което чакат участието й да приключи! Всичко това – само в един кадър от нейно участие, забелязаха от kliuki.bg.

Не че и загубила дарбата си или пък песните й са по-малко хубави. Просто умората явно съвсем й разказва играта. Дори и слуховете за всичките й проблеми да се окажат неверни, певицата май има нужда не от кратка отпуска със семейството. Преслава трябва напълно да презареди батериите, за да си върне вълната ентусиазирани и екзалтирани фенове!

http://youtu.be/OGKpnWCvzbM