Кличко се радва на политическа кариера и имидж на спасител, но не се отказва от материалните радости в живота

Кличко царува в Украйна и разполага с мини-дворец, който да затвърди статута му.

Докато Владимир се радва на защитената титла на световен шампион и очаква първородната си дъщеря зад Океана, батко му Виталий има за цел да спаси родината. Украинецът с исполински размери е със статут на национален герой, а той наблюдава вълненията в Киев от прозорците на своята „мини”-резиденция. klichko 2

klichko 1 Кличко е роден в селцето Беловодско, Киргизка ССР, но днес се чувства като потомствен аристократ със своя триетажен апартамент в центъра на столицата, научи kliuki.bg. klichko 3 Домът му се намира в кооперация от шест етажа на сграда, построена през далечната 1901 година. Въпреки че е разположена в самия център на Киев, състоянието й е било такова, че се Виталий Кличко се наложило да даде впечатляващите един милион долара само за ремонт. Харчовете за „старата дама” обаче са си стрували – домът му се оказал като сбъдната мечта за бедното момче от село. Най-популярният украинец живее там от 1999 година. Тази година е знакова за стопанина на апартамента. Кличко си го подарил, когато спечели титлата на WBO.

Кличко живее в луксозен дом в Украйна

Кличко живее в луксозен дом в Украйна

Кличко живее в луксозен дом в Украйна Освен разкош, кооперацията е отлична инвестиция. Всеки похарчен долар за нея сега си личи. Домът на политика е на три нива, в тях са разположени две огромни всекидневни, три спални, четири санитарни възела. Първият етаж впечатлява с декоративна дърворезба и корнизи. Обзавеждането е намек за царските времена и настоящият статут на фамилия Кличко в родината.

Настоящият политически деятел е живял в масива Харков. Спрортът вече е останал само скъп спомен в семейните албуми и...обект на научна разработка. Виталий и Владимир са с научна степен „Доктор на спортните науки” в столичния университет.

Може бе, защото са отгледани в семейство, което приема образованието за ценност, големият Кличко е заделил една огромна част от дома ди на книгите. Една от просторните всекидневни се ползва за библиотека, където новият лидер намира усамотение.