Калина Паскалева крие тежка травма след смъртта на разкаяния й бивш любим

Калина Паскалева има проблеми с обвързването, макар да е отгледана от любещи родители.

Силиконовата изкусителка е момиче, което се гордее с произход. Семейството й не просто има добри финансови възможности, но я обгражда с много любов. Била е любимка на покойния си баща, а баба и дядо й са заедно от шестдесет години. Калина Паскалева обаче честно заявява, че се страхува от обвързване и още не е живяла с мъж под един покрив.

Причината за ужасът й се крие, както предполагат мнозина, след драматична раздяла с първата й любов, научи kliuki.bg. Много обгрижваната пловдивчанка попаднала в ръцете на състоятелен мъж, който си вадел хляба като наркопласьор.

Цялата истина за връзката й е разказана в книгата „Дневникът не една...”. Калина Паскалева, която сега иска да предпази момичетата, тръгнали по нейния път, навремето е била доста известна в Града на тепетата.

Биела мацките, които драпали за вниманието на гаджето й. Приятелят й провокирал най-силните чувства в нея, но не й спестявал нито боя, нито публичните унижения, разказват от Lifestyle.bg.

Побойникът си получил заслуженото – след като попаднал зад решетките. Калина Паскалева дори не вярва, че в точно този случай е виновен. След присъдата излязъл променен. Зарязал пороците и стария си начин на живот. Прибрал се в родния град и планирал да посети Индия. Раздялата му с Калина Паскалева дошла в реда на нещата.

Макар пътищата да им се разделят, бившата изкусителка все още научава вести за него. В един страшен ден, в заведението, където я пребил зае последно, чула нещо неочаквано.

Първата й любов станала жертва на катастрофа. Баща му шофирал колата по време на инцидента. Калина Паскалева имала достатъчно мъже след него, но спомена за разкаялия се грешник още я преследвал.