Къци Вапцаров изпадна в „творческа шизофрения”, за да спре хегемонията на Нети, но пък ядоса Павел Владимиров

Къци Вапцаров изби рибата като „изигра” Кристина Димитрова и Орлин Горанов...ЕДНОВРЕМЕННО! Това обаче побърка сладура Павел Владимиров, който единствен не получи заслужена оценка за усилията си до момента.

За да спре „победният” ход на псевдозвездата Нети и да не даде аргумент на „журЕ” да го ощетява, Къци Вапцаров се реши на самоубийствен ход. Ужким кроткият шоумен се оказа доста честолюбив и посреща като кръвна обида всяка оценка различна от 10, видя kliuki.bg.

Амбицията му може да е болезнена, но и той хвърли доста труд. За да получи максимален вот, се реши да изиграе образите и на Кристина Димитрова и на Орлин Горанов в дуета им „Детски спомен”.

Къци Вапцаров се постара доста, но това, което обра точките беше присъствието на оригиналния тандем. Истинските Кристина и Орлин така си партнираха с имитатора им, че заслужено обраха аплодисментите на публиката.

Е, вездесъщото жури пак беше на друго мнение и отгоре на всичко Фънки беше на мястото на Юлиан. Къци Вапцаров обаче толкова си повярва, че очевидно пет пари не даде за тяхното мнение. Арогантността му се доказа – зрителите му дадоха безценните 10 точки!

[caption id="attachment_316207" align="aligncenter" width="300"]Къци Вапцаров изигра Кристина и Орлин Къцамун е доволен - и Фънки не го впечатлява вече![/caption]

Точно това пък изкара от обувките благия Павел Владимиров, който възрази остро срещу различните условия, в които са поставени участниците. За да докаже, че думите не са плод на емоции, той публикува и във Фейсбук:

[caption id="attachment_316206" align="aligncenter" width="300"]Къци Вапцаров ядоса Павката Павел Владимиров вече няма да ги трае![/caption]

Вижте как Къци Вапцаров побърка симпатичния водещ на Нова във видеата ТУК и ТУК на 2:05:00!