Новото гадже на Виктор Стоянов е доста по-зле от някои участнички в "Ергенът"!

Мария Тарашманова - както научихме, така се казва новата изгора на Виктор Стоянов. Мацката е на 25 лазарника и се изявява предимно като пътешественик, споделящ приключенията си в мрежите. Преди броени дни се разкри истината за връзката й с Ергенът, като веднъж завинаги стана ясно, че той и Алекс Гърдева не са заедно. Всичко е било просто театър и пиар.

В началото Тарашманова грабна окото на болшинството в нета като хората масово започнаха да пишат колко е съвършена и как бие в земята мацките от риалити формата. Е да де, ама не баш! Появи се по-натурална снимка на Мария, вероятно от нейно клипче в мрежата, на която тя е без грим и изглежда като всяко едно средностатистическо момиче. А и има къде, къде по-хубави...

Както виждате, Тарашманова е с леко дебел нос, с криви и не особено бели зъби. Да, симпатяга е, но чак красавица не бихме я нарекли. Друго нещо също направи впечатление на потребителите и то е, че Мария, която сравнително скоро е завършила училище, показва известна неграмотност. Тя явно е пропускала часовете по родния си език и тотално не е наясно кога се пише пълен и кога кратък член.

Но пък с Виктор Стоянов явно са се харесали, така че да се взимат. На всички е любопитно кога най-после ще се престрашат да се покажат публично заедно, а не просто да постват кадри от едни и същи дестинации.