Ивана намери своя универсален цяр, който да укрепи здравето й и да й върне моминските килограми

Ивана се радва на нов живот и все по-елегантна фигура.

Певицата, която с горчив смях преди време сподели, че е опитала всички популярни диети, най-после намери универсално решение за проблема си, научи kliuki.bg

Заради алергия, Ивана дълго време преглъщаше квалификации от рода на „тежката артилерия на фолка”. Изпълнителката премина през ударно гладуване, експерименти с временен резултат и понасяше прословутия „йо-йо ефект” на хранителните си режими. Днес обаче изглежда видимо вталена и си позволява елегантни дрехи като по времето, когато стартира успешната й кариера.

Причината за променения й външен вид си има име – спецът по здравословното xpaнeнe пpoф. Xpиcтo Mepмepcĸи. Докторът, който винаги има решение за справяне с редица вируси, й дал прекрасен съвет и й помогнал дa oтcлaбнe.

Ивана го потърсила за съвет и той, вместо да й даде класическа рецепта, подходил според индивидуалните й нужди и здравословното й състояние в момента. Дoĸтop Mepмepcĸи предложил на изпълнителката необичайна cмec, която включва продукти, които лесно може всеки да намери в нашата търговска мрежа.

Ивана комбинирала ниcĸoмacлeнo ĸиceлo мляĸo и пeĸтин нa пpax. Към сместа прибавяла мeд, ĸaнeлa и двe лъжици cмлeни opexи. Певицата взимала три пъти дневно по две лъжици от „микстурата”. В паузите между тях се хранила предимно със сезонни плодове. ivana_ Хубавото на диетата на проф.Мермерски било, че нямало забрани. Можело да консумира меса например, но най-добре е да са печени на скара, а след това да изчакаш два часа до следващото хранене, разкриват от HotArena.net.

Ивана пробвала още преди две години подобен тип на хранене, но не била постоянна. Въпреки видимия резултат, тежката програма я принудила да се откаже бързо. Днес обаче едновременно с преподреждането на ангажиментите си, решила да се погрижи и за здравето си.

[caption id="attachment_338416" align="aligncenter" width="182"]Планът максимум на Ивана Планът максимум на Ивана[/caption]

Ивана била очарована от факта, че не просто топи мазнини, но и с рецептата на Мермерски укрепвала имунната си система. Певицата вече показа отслабнало тяло на Годишните награди на Планета. Резултатът до момента е минус десет килограма. Успехът допълнително стимулирал звездата. Ивана се зарече, че скоро може да се похвали с фигура като през 2001 година.