Иван Иванов излезе от щастлива анонимност по случай приз, който му връчиха за изкуство

И Иван Иванов не остана пожален от следите на времето.

Култовият актьор от лентата „Всичко е любов” направи една от редките си публични прояви тези дни, видя kliuki.bg. Бащата на Wosh MC не се появи на екран дори когато зрителите се влюбиха в синчето му във ВИП Брадър 2014. Всички обаче разбраха колко са близки и че актьорът, в когото бяха влюбени момичетата от едно цяло поколение има достоен наследник.

Днес Иван Иванов бяга от столичната суета, живее щастливо в дома си в Оборище, Панагюрско. За някогашните си почитатели е останал страхотен актьор и пръв красавец, но той категорично не иска вече да се занимава с актьорство.

Иван Иванов се съгласи да се появи отново пред публиката си, за да вземе годишната награда на Столичната община за приноса си в киноизкуството. Церемонията беше малко преди откриването на 19-ия "София филм фест".

Тогава се видя колко се е променил с времето любимеца от „Комбина”. Най-специалният екранен партньор на Ваня Цветкова е побелял и остарял, но изпълнен с любов към хората.

Пред „България днес” той отново потвърди намерението си да не се снима отново, но е благодарен, че не са го забравили. Иван Иванов сподели колко е впечатлен от Христо Стоичков, който му споделил, че „Всичко е любов” е най-любимият му филм. ivan ivanov Чепатият футболист за бащата на Уош всъщност е „уникално момче” и го зарадвал с отношението си. Вниманието на най-големия му фен обаче не е в състояние да го върне отново пред камерите. Сега го вълнуват други неща и разказва, че е истински щастлив в ежедневието си. ivan ivanov 2 Иван Иванов отдавна не е вълнуващия младеж, който изигра Радо или Асен в „Лавина”, но пък става категорично ясно на кого се е метнал талантливия Уош, който иска да се занимава с музика, но никой да не го възприема като звезда.