Иван и Андрей харизаха приятна сума на „Къртицата”, въпреки нечовешките усилия на грачите и спечелената битка

Иван и Андрей бяха нарочени за измамници!

Двойката продуценти бяха заподозрени, че са обявили за изгубена - една достойно спечелена мисия от играчите в „Къртицата”! Позорната случка се разигра в епизода на живо в събота вечер. Тогава заклетите фенове на „Къртицата” видяха с очите си гигантския гаф, разбра kliuki.bg. Досега само се разнасяха твърдения, че реалитито е манипулирано и игрите не винаги са честни. От тогава съмненията стават все по-дълбоки...и неоспорими!

По време на играта „Царството на анакондите“, разделените в два отбора трябваше да съберат по шест дървени „влечуги”. Изпитанието беше усложнено от всевъзможни препятствия. А времето, което имаха беше едва 3 минути и 30 секундиq пише HotArena.net.

Още първият отбор, въпреки зверските усилия, се провали. Екипът бойци изразходиха цели 4 минути и 24 секунди. Така играчите загубиха 3 500 лв. от парите си, които моментално отидоха в сметката на „Къртицата”.

По неизвестна причина обаче, хронометърът по време на играта на първия отбор се виждаше на екрана. Иван Христов отчиташе времето и на двата отбора, но това на втория екип не беше показано. Това моментално запали коментарите по форумите на „Къртицата”: Лъжат ли продуцентите или има технически гаф?!

Везните на съмненията се наклониха в ущърб на Иван и Андрей! Повечето зрители смятат, че ворият отбор се е поучил от грешките на първия и са взели трасето за 2 минути и 56 секунди! Това автоматично означава, че 3 500 лв. трябва да са в сметката на групата, а не на „Къртицата”.

Съмненията стават още по-дълбоки, защото епизода съществува в сайт за видео споделяне, но на страницата на предаването беше качен и по неизвестни причини – по-късно изтрит. Според показаното, вторият отбор е покрил трасето за 3 минути и 35 секунди, което ще рече че някой пак си е поиграл със сметките и спечелената сума.

Освен, че Иван и Андрей за пореден път обраха хулите на гневни хейтъри, конспиратори заподозряха, че продукцията просто си играе ролята да зъкриля „Къртицата”. „Познавачи” твърдят, че тя е в отбора на Русеви, Илиян Киряков, Марина, Борислав и двете му възлюбени – Индира и Бориса.