Азис и Николета се хванаха за косите предпразнично, но този сапунен сериал вече сме го гледали

Азис и Николета се смразили до гроб! – Това беше новината от вчера, но на нея повярваха само тези от феновете им, които не помнят любимият им певец от времето, когато беше „влюбен” в Китаеца.

Преди години, когато Азис и Николета не бяха „най-добри приятелки - сестри”, Костинбродският славей беше изрусен дундьо, който направи най-добрият си рекламен удар. Той показа пръв в публичното пространство своя „годеник”, спомня си kliuki.bg.

Тогавашната му глашатайка Венета Райкова уж издебна младите и прояви свръх нахалство като преджоби Китаеца и „моментално” се натъкна на личната му карта, от която се разбра на колко години е. Певецът писна като озлочестена девица, а зрителите цъкаха какво перде е водещата.

Всички знаем как продължи историята, но това не е толкова важно. Основното в случая е: Кое провокира войната между Азис и Николета? А, да! Новата топ-водеща му свила записа от телефона!

[caption id="attachment_314376" align="aligncenter" width="236"]Азис и николета се забавляват, докато измислят нова ПР стратегия Азис и Николета това ли успяха да родят само?![/caption]

Нищо ново под слънцето, само дето най-идейният от фолкаджиите за първи път показа липса на въображение. Иначе Николета си я знаем! То не бяха пунически войни с Алисии, Моники и Андрей, то не беше чудо!

Страшен ПР щеше да е, ако не го бяхме гледали този сериал! Отгоре на всичко, Василка прояви несъобразителност, забелязаха от kliuki.ws. Плеймейтката подгрява публиката с намек във Фейсбук, какво ще последва, а другарчето й в пакостите „харесва” рекламата й! Azis1 Явно Азис и Николета трябва да родят друга стратегия, ако искат да са все още най-коментираните личности у нас!