Ирина Тенчева очевидно е впримчила здраво сърцето на Иван Христов!

Иван Христов и неговата Ирина Тенчева са заедно вече... не можем да им преброим точно годините. А отлично помним как в началото на връзката им, която тръгна греховно и порочно (и двамата бяха в предишен брак) всички се басираха, че няма да изкарат повече от година заедно. Още повече, че Ирина води Иван с няколко обиколки (по-възрастна е от него).

Както се казва обаче - "какво стана, та не вечерЯхме?!". Двамата забиха в земята всички "пророчества" за краткотрайната им афера и все още са заедно, гледайки общо четирите си отрочета. А Ирина Тенчева, мине не мине време, се сеща да се обясни и публично на мъжа си в любов...

Направи го и сега с тяхна обща снимка от мотор, на която двамата се смеят и си гукат като ултра влюбени гугутки. Дали наистина животът им е толкова безоблачен и еуфоричен - едва ли, защото във всеки дом си има търканията. Но явно Ирина още се кефи да дразни лекичко Вихра Петрова, бившата на Христов. Знаем, че двете доста дълго се мразеха и с право.

Докато Ирина и Иванчо са заедно и щастливи обаче, Вихра, кой знае защо, още е сама. Наскоро тя показа снимки с красавец, когото всички взеха за гаджето й, но се оказа просто роднина. Язък!... Е, пожелаваме й скорошна среща с любовта!