Гергана се развихри по дантелено бельо на палестински химн, посветен на съпротивата срещу Израел

Гергана отново напомни за себе си като предизвика скандал с творческа кражба!

Фолк-певицата, чиято звезда изгря за една нощ с „Губя те бавно”, залезе още с втория си албум. Сладураната прави няколко опити да се завърне на върха, но с последния си удар надмина себе си, видя kliuki.bg

Гергана или се изагври жестоко с оригинала на последната си песен, или стана жертва на авторите си. Певицата пусна парче "Твоите думи", която се оказа доста сходна с най-известната песен на съпротивата срещу Израел.

Братовчедката на Стойко Сакалиев го записа в дует с младата звезда Галин и го пуснаха на пазара около Нова година. Най-впечатляващото от проекта им, както се полага, е видеото към песента. Гергана доказва старата си слава на изкусителка по черно провокативно бельо и нежно розови обувки с висок ток.

Ролята й е стандартна – на нещастна красавица, търсеща искрена любов. Междувременно изкусително гали тялото си, без да дава пет пари, че продуцентите й от "Пайнер" пак ще плащат като обирджии. Музиката към новото парче на Гергана всъщност е написана от Шадиа Мансур - палестинска хип-хоп икона, която се е заселила в Лондон. f39_shadia_0 Още преди шест години младата дама е написала парчето "Всички те имат танкове", което се оказва толкова вълнуващо, че го обявяват за химн на интифадата (въстание), пипнаха я "Господари на ефира". Шадиа е заснела и видео, обаче в него естествено няма чаршафи и бельо, убити деца, разруха и пораженията от израелската армия.

За да не стоварват цялата отговорност на Гергана, вниманието се насочва към човека, който се е подписал като композитор на мелодията и аранжор Йорданчо Василковски – Оцко. Прословутият македонец – хитмейкър работил с текстописката Стаси, за да родят „Твоите думи”.

В песента на Гергана обаче е спорно авторството само на музиката. Оцко е окупиран от желанията на куп популярни дами в гилдията и несретникът явно притиснат търси вдъхновение в неизчерпаемите фондове с чужди песни.

Гергана я се върне, я – не в А-отбора на Митко Пайнера, но че ще я одумват заради този резил обаче е сигурно: