Георги Илиев се забавлява повече на чужда сватба, отколкото на своята собствена

Георги Илиев е малко като легендарния си брат на тържеството на свой „лейтенант”.

Малцина се видеата останали да свидетелстват за времето и забавленията на най-харизматичния бос в началото на демокрацията. Който има подобни записи, предпочита да си ги държи в семейния архив, но понякога някой решава да се раздели с тях. Когато плъзнат в интернет пространството обаче, въпреки изминалото време, се превръщат в сензация.

Така стана и с видео от купона по случай сватбата на Христо Асенов – Бацата, представителя на ВИС във Варна, видя kliuki.bg. Неговото тържество едва ли е било от калибъра на това, което спретна Васил Илиев за брат си и съпругата му. „Ритуалите” на борчетата обаче са спазени – стреляне с пистолет, диви кючеци, пръснати като конфети пари и т.н. georgi iliev Царят на купона не е нито младоженецът, нито кумът, а самият Георги Илиев. За Бацата е отвързал двата края и се забавлява така както не го направи на своето тържество. На собствената си сватба е като глътнал бастун. Смущавал се е трезвен да се вихри, особено пред брат си и пред мама. Със съпругата си се държаха като чужди, въпреки легендата, че я обожавал, въпреки системните изневери. Тогава най-весел, емоционален и любящ беше Васил Илиев – Босът се радва, че може да даде на брат си всичко, което сам не можел да си позволи. georgi iliev 2

Георги Илиев повтаря неговото поведение. На купона на Христо Асенов е неузнаваем - почерпен и начело на империята. Позволява си дори публична нежност към Мая. Двамата не спират да танцуват, радват се на чуждо дете, Георги Илиев дава щедри бакшиши и целува танцьорката. Празник в стил „90-те”.

Въпросната сватба се провежда на лобното място на Васил Илиев – „Мираж”. Кумува му Илия Павлов. Това, което превърна видеото в хит обаче са изпълненията на Георги Илиев и неговата Мая: