Тв водещата Гала се причисли в отбора на рогоноските с последното разкритие, което направи в „На кафе“. Оказва се, че блондинката е изживявала горчивата болка на измяната, макар и още в студентските си години.

Повод за откровението й бе гостуването на певицата Маги Джанаварова. Двете коментираха новия й хит „Виновен“, който е посветен на всички жени, чиито мъже са изневерили. Във видеото участват Диляна Попова, която се раздели с Блатечки, защото й кръшкаше, Златка Димитрова, ДесиСлава и други популярни личности, преживели болката от изневярата.

Оказва се, че и тв водещата Гала е била поканена и приела с радост, но натовареният й график в крайна сметка я възпрепятствал. На нея също са й слагали рога – гаджето й в студентските години й кръшнал с друго момиче, като Гала ги хванала буквално на калъп.

Една сутрин тя искала да го изненада и отишла в квартирата му без предупреждение, но там изненадата била за нея, и то доста неприятна, пише Lupa.bg. При вида на другото момиче по бельо, Гала си тръгнала и повече никога не се обадила на неверника.

Преди години се носеха слухове и че 11 години по-младият от Гала Стефан Николов също й кръшка, но клюката така и не се потвърди. Тв водещата и бизнесменът са заедно от близо 20 години и имат щастлива връзка въпреки разликата във възрастта.