Евгени Минчев пострада от втора блондинка, не смее да коли и беси наред

Евгени Минчев си намери майстора с Венета Райкова.

Първият шеф на госпожа Голямата уста (бивша Горещо) вече е време да се овладее или поне да си упражнява острия език само на гърба на неопитни дами и господа. Евгени Минчев спечели доста с влизането си във ВИП Брадър 2014, но рискува да го загуби покрай цялата веселба.

Самообявилят се за ПР и продуцент се забавлява на 100 процента в Къщата. Преквалифициранят ватман накара да треперят пред него звезди и звездички от всеки калибър, видя kliuki.bg. За удоволствието Евгени Минчев получи не само завидна сума, но и медийно внимание, за каквото мечтае.

Уви! Твърде скоро дойде края на славния миг от живота му! След като Антония Петрова го разгроми по медиите, дойде ред и на Ваня Червенкова. Тя обяви, че заедно с други засегнати от некоректността му ще дири справедливост по съдебен път. Третата, която се кани да го довърши е Венета Райкова.

Дребната блондинка не смята да преглътне обидите по неин адрес и, за разлика от мнозина не заплашва, а направо заведе дело срещу Евгени Минчев. Тя съобщи това неочаквано в публичното пространство – чрез жълтата преса. Когато искът е заведен официално, потвърди официално информацията и в национален ефир. Евгени Минчев ще плаща на Венета Снощи бедещите страни по делото се срещнаха при Ники Кънчев в Домсъвета. Лорд Евгени Минчев забрави колко сочно я квалифицира в пресата и не смееше да влиза в остри пререкания пред компанията. Венета Райкова сподели пред всички, че докато съди бившият ватман не желае да разговаря с него по никакъв начин. Водещата обаче умело срита провокатора по кокалчетата като обърна внимание, че в залата присъстват и децата на Камелия Воче.

Деси и Сами бяха засегнати от обидите на бившия най-добър приятел на майка им. Присъствието им определено притесни цапнатият в устата бивш съквартирант. Това се разбра от всички. Евгени Минчев се чудеше как да оправдае поведението си, а Венета Райкова триумфира като победител.