Емилия и Коко Динев избягаха от семейната кръчма, за да нагостят, както подобава, ВИП – гости от Израел

Емилия и Коко Динев изненадаха феновете на певицата с кадри от тяхна семейна вечеря!

Най-одумваната двойка в бранша оцеля въпреки клюките и интригите и все по-често разрешава на чужди очи да надникне в тяхното най-лично пространство. Феновете на изпълнителката могат да видят Емилия и Коко Динев как празнуват лични празници, как се обясняват в любов и....кои са популярните им приятели, забеляза kliuki.bg.

[caption id="attachment_320779" align="aligncenter" width="300"]Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар Ей така, на хапка и пийка...[/caption]

Двойката напразно чака благословия от свекървата, но май са си достатъчно щастливи и без нея. Докато планират и работят по въпроса за второ дете, не спират да инвестират в кариерата на певицата.

[caption id="attachment_320781" align="aligncenter" width="300"]Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар Май имаме сделка![/caption]

Тя може и да се съмнява, че би могла да пробие на запад, но като нищо ще покори Близкия Изток. Първо Ави Бенди се влюби в гласа и, след това направиха цели две песни, а сега дори самата Ищар прояви интерес към нея!

За доказателство на страницата й във Фейсбук се появиха снимки от тяхна семейна вечеря. По всяка вероятност Емилия и Коко Динев са били домакините на Ави Бенди и Ищар.

[caption id="attachment_320782" align="aligncenter" width="295"]Емилия и Коко Динев вечерят с Ищар Емилия звучи доволна...[/caption]

Малката компания явно си прекарва добре на салатка и ракийка, макар бизнесменът благоразумно да е завел ВИП-гостите от Израел не в семейната кръчма.

Така както е тръгнало Емилия скоро може да се похвали с нов международен проект, щедро подкрепен от любящия Коко. Ищар по принцип има особен сантимент към България. Има безброй фенове, а децата пеят песните й по конкурси.

Слави отдавна й вади душата да правят дует или поне да изпее парче на „Ку-ку бенд”. Ищар обаче изглежда по-склонна да приеме партньорство с Емилия и Коко Динев.