Емил Русев сложи на мястото на жена си новата си най-добра приятелка, а половинката му позира тъжно

Емил Русев пак докара жена си до положение, в което да се срамува и да извинява изцепките му.

Най-известният кършкач в момента и детронирана Къртица не спира да злепоставя красавицата, която го търпи от двадесет години. Христина, вместо да се гордее с постигнатото в живота и успешна игра в цели две приключенски реалитита, трябва да се черви заради нетактичния си мъж.

Бизнесдамата с визия на модел (и без никакви корекции) отново изтърпя обида от Емил Русев, видя kliuki.bg. Докато тя защитаваше неуморно любовта на живота си и разясняваше що за прекрасен мъж е, Емил Русев се радваше на новата им семейна приятелка в Базата. Бившата „Къртица” душа дава за моделката до такава степен, че дори хладнокръвната Криси избесня.

Всичко се размина и в момента, в който Емил Русев отпадна от играта, шавливият съпруг говори по всички интервюта каква великолепна жена има, колко я обича, как сгрешил и бил абсолютен глупак...А, да! И Бориса Тютюнджиева била само приятелка – и то на двамата!

Съвсем различни изглеждат нещата навън! Тримцата си купонясват и прекарват доста време заедно. Изглеждат щастливи, но само на пръв поглед. Две небрежни сефи-снимки обаче показаха истината:

[caption id="attachment_315090" align="aligncenter" width="300"]Емил Русев сгафи Тъжната истина: Емил Русев е като шофьорчето на самодоволната моделка, а жена му - в ролята на грозната приятелка и петото колело на колата[/caption] [caption id="attachment_315089" align="aligncenter" width="300"]Емил Русев се излага Емил Русев: Жена, кажи "Зелееее"[/caption]

Емил Русев доволно играе ролята на шофьор, моделката – на оттегчена звезда, а Криси...Красавицата, която заслужава да има всичко, стои на задната седалка като „грозничката приятелка на момичето, в което са влюбени всички в училище”. Явно осъзнава добре това – изглежда засегната на едната снимка, а на другата се усмихва пресилено.

Дори нетактичната Кети, която непрекъснато дежури във Фейсбук, подхвърля дебелашки намек: fb Добре, че Христина пак е на линия и измисля поредно оправдание, а гипсираният Стоян срязва многознайката и отклонява вниманието от поредната изцепка на Емил Русев.