Галена винаги е била като уличница пред феновете си и за пореден път го показа. Фолк дивата е сред най-разкрепостените жени в лекия жанр.

Всъщност „разкрепостена“ е тактичният начин да се каже, че е долнопробна. Не може да се определи по друг начин жена, която си развява интимните части пред случайни мъже, на които лигите им текат.

На едно от последните си участия Галена доказа отново всичко това. Тя се появи без гащи в дискотеката, където десетки младежи я огледаха добре отдолу, сякаш е момиче на повикване.

Галя от Смядово не е далеч от професията „жрица на любовта“. При нея сексът е ежедневие, къде с мъжа й, къде без него.

На Галин обаче не му пука, че жена му изглежда като евтина уличница и се държи така. Очевидно не го смущава да живее с толкова долнопробна певица. Не го интересува и че прави секс с други мъже, при това все различни.

При положение че печелиш толкова много на месец, да изглеждаш и да се държиш като лека жена е недопустимо. През миналия месец Галена е прибрала около 200 бона само от участия. През септември се очаква да има по-малко работа и да се задоволи само със сумата от 100 000 лв.

Това съвсем не е първият път, когато Галена се появява по голи интимни части пред хората. Тя започна с подобни прояви още преди 15 години.

Именно тогава се завъртя и клипчето й от ваната. Още тогава се разбра, че не става за нищо, защото няма уважаваща себе си жена с ценности, която да пусне такава перверзия в името на славата.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com