Попфолк дивата Камелия отдавна се оправдава, че може годинките й да са доста вече, но пък изглежда прекрасно за тях. Сега и това не й остана, след като уж се разкраси с операция на носа, но тя се оказа неуспешна.

Преди няколко дни зрителите на Нова ТВ бяха шокирани от новата визия на Ками. Тя има нос като на прасе, който скъсява цялото й лице и вече изобщо не прилича на себе си.

По –интересното е мъжът до нея как възприема негаивната промяна. Цветин жертва бащинството си заради тази жена и се отказа да има деца, освен това тя е с около 10 години по-възрастна от него. Досега го крепеше мисълта, че Ками е красива и секси, но вече и това не му остана.

Според запознати двойката все по-рядко правела секс. Камелия и Цветин по принцип винаги са твърдели, че са много сексуални хора и сексът при тях е основен. Затова спре ли той, връзката пропада.

Изпълнителката на „Къде си ти” си оперира носа миналата година, но тогава разликата не беше толкова осезаема и не изглеждаше толкова плашещо. Наскоро явно пак го е пипала и положението се е влошило.

Подобен нос си направи Преслава, но този на Камелия е още по-зле. А и тя, за разлика от Преси, нямаше лош оригинал и незнайно защо пръсна куп пари да стане насила грозна.

След малко повече от месец Ками ще навърши 52 г. Утехата, че остарява, но поне изглежда добре, вече я няма.

Източник: Crimesbg.com